Кремена Халваджиян: Управляващите са дебелокожи

share

Управляващите са дебелокожи и може би ще трябва да протестираме 20 години, за да си тръгнат.

Това каза Кремена Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. Хората не издържат вече и се умориха от политиците. Целият ни живот мина в чакане и гледане как политиците не правят нищо. Аз съм много крайна. Много ме ядосва факта, че тези хора се правят, че нищо не се е случило, коментира тя.

Почти всеки ден съм на протести и гледам как се правят спекулации от управляващите, каза Жоро Пентаграма. Всеки ден се опитват да неглижират бройката на протестиращите. Води се една страхотна интернет война между привържениците на кабинета и хората. Решение трябва да бъде взето веднага, защото дойде ли зимата ще стане страшно, прогнозира той. Този кабинет има начин да приеме бързо промените в Изборния закон, но не искат. Те се ядосват и се дразнят, а най-много разчитат на факта, че хората през деня ходят на работа и не могат да се изсипят 20 000 души пред парламента. ДПС и БСП се вкопават във властта и въобще не им пука, категоричен беше Пентаграма..

Бившата депутатка Юлияна Дончева беше на мнение, че в момента не трябва да се провеждат предсрочни парламентарни избори. Най-логичното време за избори е месец май догодина, когато ще има избори за Европейския парламент. Дотогава ще бъде изготвен нов изборен кодекс и ще може изборите да минат при едни нови правила, обясни тя. Енергията от улицата трябва да накара хората в парламента да приемат разумни неща. Парламентът трябва да работи, въпреки протестите. Целта е улицата да задава правилата и те да се реализират бързо, каза още Дончева..

Водещи новини

Още новини