Сидеров към водеща от БНТ: Репортажът ви не става

share

"Решението на политическата криза е свързано с действия. И аз призовавах за тях още в изборната нощ, когато Бойко Борисов и Цветан Цветанов се скриха", каза в ефира на БНТ лидерът на Атака Волен Сидеров.

"Атака" е най - малката политическа сила, но има най - ясна програма, смята Сидеров

"Това правителство започна с мерки, които са част от плана "Сидеров". Оценявам стъпките които прави Пламен Орешарски. Пример са индексирането на пенсиите, намаляването на сметките за ток с 5%", добави още атакистът.

"Вчера заявихме "Стига омраза" , защото в момента в центъра на София се пропагандира единствено омраза", каза Сидеров. Той заяви, че "Атака" е била принудена да свърши това, защото вече му е омръзнало. " Не може да се чупи глава на депутат и това да е нещо нормално", добави още той.

"Митингите на "Атака" са пред централата. Ние браним дома си и няма как да ни наричат провокатори. Провокаторите горят знамена пред парламента", каза Волен Сидеров.

"България има нужда от икономически ръст, от по - високи доходи, а не от омраза", добави още той.

Сидеров нападна водещата и попита дали тя иска да оправдае омразата. Относно репортажът на БНТ за платените провокатори, Сидеров заяви, че той е направен изключително некачествено.

Водещи новини

Още новини