Христо Монов: Извадиха думите ми от контекста

share

Моите думи бяха извадени от контекста, а това показа, че хората много лесно могат да бъдат манипулирани. Това заяви депутатът от БСП Христо Монов в предаването "Лице в лице" по повод изказването му, че протестиращите са интернет лумпени. 

Аз лично не бих завел деца си на каквото и да е протест. Трябва да отгледаш с любов едно дете и да му дадеш образование, а когато то стане зряла личност, да реши дали да протестира или не, смята още той. По думите му в добрата стара Англия е забранено да се използва детският образ в повече от 12-13% в рекламите. Моето отношение като родител е, че не трябва да се използват образите на децата, каза още той.

Лумпен означава декласиран човек. Твърдя, че в интернет има един немалък брой хора, които се крият зад анонимността и пишат каквото си искат, а това е много опасно, защото нервът е оголен. Изкарах една много тежка предизборна кампания в тежък район и в хората там видях отчаяние, а следващият етап е отричане на всичко, смята още Монов.

Попитан дали сам е решил да се извини, той зави, че това е негово решение. Още веднъж се извинявам на тези, които са се почувствали обидени, но глобалната медия може да е един голям капан за всеки един от нас, заяви още той.

Водещи новини

Още новини