Бойко Борисов: Станишев 4 години само клеветеше България

share

Сергей Станишев не спираше да тръби, че ще си даде имунитета, но не го направи. Това, което е заявил Цветан Цветанов, го е направил на мига.

Така отговори Бойко Борисов на въпрос от журналисти, дали го притеснява искането за имунитета на Цветанов. „Много неща могат да се случат в държавата. Хората очакват да им се подобри живота, а в същото време в Европа, положението става още по-тежко. Съжалявам, че Народното събрание и този кабинет тръгнаха по тази плоскост-да правят комисии, които единствено разглеждат службите и бившото управление. Надали точно така ще подобрят живота на хората, защото дневният ред тук е съвсем друг. Няколко пъти се опитвах да кажа, че трябва по-прагматично да се използва целият капацитет на държавата в тази криза. Вместо това се правят комисии. Времето минава”, каза още Борисов.

„Станишев четири години всеки ден клеветеше България. Аз съм казал, че е по-добре да има правителство, отколкото да няма. Винаги съм казвал, че по темите, които са важни за хората, могат да имат нашата подкрепа. Лидери на партии подскачат срещу нас и обиждат. Във всяко друго Народно събрание, подобно поведение щеше да бъде санкционирано с отстраняване от залата. Председателят на партия "Атака" идва при нас, застава, провокира”, обясни Борисов. Малко са хората в света, които са водили толкова много операции, за толкова тонове наркотици, колкото аз, по времето, когато съм бил главен секретар, похвали се Борисов.

Водещи новини

Още новини