Бойко Борисов: Тройната коалиция Атака, ДПС и БСП вече е ясна

share

Видяхме тройната коалиция БСП, ДПС и Атака. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов непосредствено след като Волен Сидеров осигури кворум за заседанието, на което трябва да бъде избран кабинета на Пламен Орешарски.

Заедно с всички депутати на ГЕРБ той напусна залата. Излязохме от залата, за да подчертаем, че БСП, ДПС и Атака са едно. Вече няма как при 121 регистрирани депутати да не бъде избран кабинет. Нека всички знаят, че този кабинет е несменяем, тъй като за вот на недоверие са необходими 121 гласа, припомни Бойко Борисов.

Той каза, че е искал да покаже на избирателите на Атака, че са лъгали собствените си избиратели. Попитан за информацията, че има заплахи за живота на Волен Сидеров Бойко Борисов отговори: „Волен Сидеров и Николай Бареков станаха уникални със своите измишльотини.“

Не съм го чувал, не съм го и виждал. От днес и аз имам заплаха от БСП, ДПС и Атака – толкова е вярно, колкото и обратното, каза Борисов. Поздравявам Цветан Василев и новият проект, който готви за есента, той вече е добре подплатен и започва неговото изграждане. На новото правителство ще повторя констатацията си, че който поеме управлението в този момент заслужава уважение. Ще имат нашата подкрепа за всички мерки, които ще гарантират финансовата стабилност, каза лидерът на ГЕРБ.

Водещи новини

Още новини