Жорж Ганчев: Болен Лидеров иска да бъде министър-председател. Моля!?

share

Българският народ е измъчен. Комерсиалната машина победи на тези избори. Една Миглена Кунев вложи такива пари в билдбордове и си мислеше, че това ще е достатъчно, за да влезе в парламента. Това заяви Жорж Ганчев в сутрешни блок по повод парламентарните избори, проведени на 12 май.


Майната им на моите резултати, аз съм тук, за да бъда полезен, каза още той.

Попитан какво вижда от тук нататък пред себе си той заяви, че много неща са заплашени - българския език, народната памет, историята ни. Трябва да имаме чувство за самосъхранение в народа. Не искам никакъв ГЕРБ в парламента, защото те направиха толкова глупости. Защо не влизат нови хора в БСП. На пресконференцията им в НДК видях едни физиономии на лаици. Това момченце, Станишев, губи 4-ри пъти. Трябва им виталност. Двамата с Орешарски да се хванат за ръка и да кажат, че това ще е едно патриотично правителство, което ще пази България.

Болен Лидеров иска да бъде министър-председател. Моля!? Такива партии по света изобщо не се коментират, заяви още той.

С ДПС съм имал десетки срещи. Тази партия трябва да стане пробългарска партия. Също така трябва да има закон за задължително гласуване, но българите като колектив сме мърша. Вместо да подкрепяме като видим талант, ние се дърпаме, категоричен е Ганчев.  

Водещи новини

Още новини