Жорж за Слави и Сашо Диков: Селянин от Плевенско и тиква

  • 09 април 2013 08:49

  • 5968
  • 13
Жорж за Слави и Сашо Диков: Селянин от Плевенско и тиква
©

Винаги съм вярвал в правотата, заяви пред БТВ Жорж Ганчев. По време на 37-ото и 38-ото НС ни ограбиха, разбиха ни групата от синьо-червената мъгла, защото бях непоносим, защото не съм живял в комунистическата петокласна държава.

Сега моментът е много по-тежък, защото всеки трябва да даде своята дан. Някакъв фашизоид и комплексар от Ямбол иска да ръководи крайната десница, при мен беше точка в пейзажа този Болен Лидеров, заяви Ганчев. На въпрос как ще коментира факта, че Атака е четвърта политическа сила, Ганчев каза, че това го касае колкото войната в Занзибар. Мен ме интересува въпроса с бедността и факта, че българите ще останат малцинство. Аз съм щастливото овчарче и имам всичко под слънцето, защото се гордея с постиженията на народа си, продължи Ганчев.

Някакъв селянин от Плевенско има предавания вече 20 години в тази телевизия и ме нарича луд, заяви политикът, визирайки Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Той атакува и Сашо Диков, който го осмя заради клип на магазин за мобилни телефони, в която пее с шапчица на Дядо Коледа и пее „Ла бамба“. Абе, тикво, как може да не си разбрал клипа, усмивката трябва да побеждава винаги, прогърмя Ганчев.

Той цитира и доклад от САЩ, според който турците и циганите ще превземат страната ни. Това е еволюция на мърлявостта на хората, които ни управляваха некадърно, заяви лидерът на Националното патриотично обединение.

Едно дребно човече Мирослав Боршош сега ми открадна сценарий за филм, каза Жорж и разкри че става въпрос за филма „Недадените“, който той бил написал. Той определи конференцията на ГЕРБ като гьобелсови демонстрации на фона на потресаващата криза. Бойко Борисов се държи като Мусолини, а той беше обесен заедно с любовницата си, каза Ганчев.

Последвайте канала на

Novini.bg
5968 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2013.05.14 | 09:43

13
Защо, въобще се канят такива смешници по медиите? Тази карикатура на човешко същество въобще не трябва да се показва пред камери, а само на арената в цирка! Но пък Цолова и сие така благо и умилително го гледаха, че отговора на защо е ясен, просто да има цирк който да отвращава избирателя!!!! А Жоржи, явно напоследък скучае и сега иска да си поиграе на актьорство! Жал ми е за него, горкия!
elena kolewa

2013.04.09 | 20:34

3
Жорж Ганчев е патриот,но не разбирам защо напада Сидеров,който също е такъв.Повечето лидери са явни патриоти, но на практика са врагове.Къде,кога и как хора, милеещи са Родината си ще седнат на една маса и загърбят водачеството.Колкото до Слави,вече го забравихме, а Диков видяхме Костов какво го направи по Нова.Костов беше водещия и отговори блестящо на тъпите въпроси на Диков.Да се поучи от Петя на водещ

2013.05.14 | 09:42

12
"но не разбирам защо напада Сидеров" - Защото за това му се плаща. :)

2013.05.14 | 09:42

11
Ало,Жоржик!По-младите може и де не те помнят,ама аз помня.Прословутия бизнес- блок(БББ),все тогавашни майстори по гушенето.Не успяхте -пръснахте се и при леви и при десни-келепира да не спира.Писна ми от "родолюбци",живяли по 20-30 години навън,надушили,че тука може да врътнат бая пари-и хайде"Вервайте ми!Цяла плеада се изредихте.То не беше ти,джуджето ники василев,миленчо,дето ще му плащаме милиардните борчове от врътката му с външния дълг(ще теглят заем1.6 млрд. лева само за тази година),а той стана мултимилионер,и сега си кротува.Егоценриста дянков-който ни разказа играта.Но Ганъо си е виновен.Чуе ли,че някой е учил вХарвард или Оксфорд,че е работил вМВФ или Световната банка-все едно вижда месия.Абе главанак-задаваш ли си въпроса,какъв ли ще е този огромен"родолюбец",да захвърли годишна заплата,от 500 хиляди евро,за да стане министър у нас за 20 хиляди евро за година?Наивитет граничещ с глупост.

2013.05.14 | 09:41

10
Буратино със забита стрела в задника.
ДО ПЕРКОТО ЖОРЖ ГАНЧЕВ

2013.05.14 | 09:41

9
ЖОРЖ ГАНЧЕВ Е ЖАЛЪК ЦИРКАДЖИЯ! ДА СИ ПИЕ ХАПЧЕТАТА ЗА КРЪВНОТО И ДА МЛЪКНЕ-САМО ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИ! ЕЙ ГАНЧЕВ, НИКОЙ, АМА НИКОЙ , НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ПРОСТОТИИТЕ ТИ! ДРЪНКАЙ СИ С ШУШИ-МУШИ-ПУШИ-ГУШИ И МЛЪКНИ-АМА ЗАВИНАГИ! ШУТ-ШУШИ-ШУТ-ШУШИ................МУШИ! ПЕРКО ИЗПЕРКАЛ!

2013.04.09 | 23:59

5
...циркаджийте като краставите псета се надушватпрез девет планини в десета...абсолютно точно попадение за учиндолския "шоумен" и пишман джурналиста...
ВЯРА

2013.04.10 | 21:04

8
Тоя шут го въртят от телевизия в телевизия да плюе по Сидеров. Това му е мисията до изборите. Един интелигентен и умен човек,никога не би говорил така за лидер на партия за който са гласували и ще гласуват много,много хора.

2013.04.10 | 21:04

7
Жорж,абсолютно прав си за тия двамата.Успех.
Гражданин

2013.04.10 | 12:51

6
Този мазен дълъг, клефук за 100 лева щеше свирка да прави в тъпия клип на хенди та няма да вземе някой лев от ГЕРБ да плюца ли ..?? Да си върви с постиженията в тъпата Америка тук не ни енужен.
123

2013.04.09 | 23:59

4
Това са "мюрета" , които по изборите служат за разводняване на гласове най-вече от протестния вот, а на тези избори този вот ще е значителен. Мюретата обслужват големите партии, защото разпилените гласове дават възможност с по-малко вот да се получат повече мандати. Но пък и дават колорит на кампанията ( Светльо Хиподила например) и все нещо изнасят на всеослушание.
Генчо

2013.04.09 | 20:33

2
Откъде изкопахте този ДС агент и комунистическа подлога!Олигофрен и провален политически боклук и той в взел да дава акъл на българите!

Добави коментар

Водещи новини