Каракачанов: Цветанов и Борисов ни мислят за стадо овце

share

Всички в политиката са маскари, но от ГЕРБ са мафия. Скандалът с подлушванията е заплаха за целия Европейски съюз и от там ще вземат нужните мерки.

Това каза пред камерите на TV7 политологът Кънчо Стойчев. Не повече от двама души, от всички десет, имат симпатия към Бойко Борисов. Доверието към ГЕРБ се топи, продължи той. Най-лошото е, че преходът в България завършва с тази мафиотска организация наречена ПП ГЕРБ. Мафията рекетира и краде. Тези хора използваха държавните лостове, за да се облагодетелстват, обясни Стойчев. В момента виждаме, че дори европейската десница също започва да се отдръпва от ГЕРБ. Цветан Цветанов се отписа от политиката. Приказките му за признания от европейските лидери и правоохранителни служби, са пълни глупости. Ангела Меркел никога повече няма да си позволи да се срещне с тези мафиоти, защото опозицията в Германия ще я емне веднага, разкри Стойчев.

Това, което се случва в България е безобразие, заяви Красимир Каракачанов, лидер на ВМРО. Всеки ден има призиви за помощ и за спасяване на човешки животи, а от МВР харчат повече от 100 млн. лева за подслушвания. Това е безобразие. Цветанов и Борисов ни мислят за стадо овце, но ние ще им покажем, че това не е така, категоричен беше Каракачанов. Натискът на ГЕРБ върху политическите партии продължава. Вчера получихме писмо от НАП, че ще ни извършват финансова ревизия. Това се случва две седмици преди изборите. Подслушванията са насилие, завърши Каракачанов.

Водещи новини

Още новини