Социолог: Отливът на симпатизанти от ГЕРБ ще даде шанс на малките десни партии

  • 26 април 2013 07:38

  • 1221
  • 2
Социолог: Отливът на симпатизанти от ГЕРБ ще даде шанс на малките десни партии
©

Че се е подслушвало незаконно, в обществото нямаше съмнения. Но според изявленията на Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на това е било истински Биг Брадър. Това заяви в предаването "Денят започва" на БНТ социологът Васил Тончев.

Според него изнесената информация ще промени изборната ситуацията. Голяма част от хора, подкрепящи ГЕРБ, са започнали да се колебаят.

По думите на социолога Юлий Павлов, това няма да се отрази на твърдите избиратели, а ще засегне периферията, което ще даде шанс на малките десни партии, към които ще се прелеят тези гласове.

Тези, които се отказват от ГЕРБ, няма да отидат в БСП. Половината от разколебаните няма въобще да гласуват, а останалите ще се разлеят по други формации. Предстои ни да наблюдаваме сериозна промяна в партийния електорат, твърди Тончев.

Според Павлов обаче отливът от ГЕРБ няма да е голям и фатален.

Последвайте канала на

1221 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Гадател

2013.04.27 | 22:27

2
БЛАЖЕНИ СА ВЕРУЮЩИТЕ и.....подкупените червени СОЦ И .... ООООООООЛОЗИ!
MDAAA

2013.04.27 | 22:27

1
МАФИЯТА ГЕРБ НА БОЛУКА, НА4ЕЛО С ШЕФОВЕТЕ СИ+ ПОДЛОГОГИТЕ ИМ РЗС, АТАКА, СДС, ДСБ..., А ПОСЛЕ В ЗАТВОРА- ТАМ Е МЯСТОТО ИМ!!!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини