Евгений Дайнов: ГЕРБ сами се хванаха за гушите

  • 25 април 2013 17:05

  • 3198
  • 6
Евгений Дайнов: ГЕРБ сами се хванаха за гушите
© Булфото

Загубвайки властта, ГЕРБ сами се хванаха за гушите и беше ясно, че който е с по-слаби нерви - напуска потъващия кораб. Това каза за политологът Евгений Дайнов в коментар на изнесените от бившия министър на земеделието Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на твърдения, че всички министри са били подслушвани по нареждане на бившия вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Според анализатора разкритията на Найденов не са сценарий на ГЕРБ. „Прекалено сложна е схемата няколко милиционера да се съберат и да решат да разгърнат подобна информация насред предизборна кампания, че да отстрелят Цветанов, а Бойко да се върне на бял кон”, Това не е по силите на милиционерските мозъци”, коментира политологът.

"Днес Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на повтори действията на Емил Димитров, който преди известно време съобщи, че се е скарал с ГЕРБ-аджиите и е избягал извън България. Очевидно е, че Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на някъде се е скарал със своите събратя по глутница и направи очевидното – вдигна патърдия, за да стане видим и да бъде защитен от държавните органи”, посочи политологът. По думите му "ефектът на този скандал е, че се поставя начало на погрома, който ще понесе ГЕРБ на изборите, както и доказване на истината, че до този момент са ни управлявали не политици, а глутница, която е имала единствената цел да прахосва".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3198 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2013.04.28 | 20:53

6
Г-н Дайнов винаги е бил много далече от политологията. Не си спомням дори един негов адекватен коментрар през годините
o&k

2013.04.28 | 20:53

5
Тоя мухлясал седесарски "шаман" що не каже,че в неговата партия "хващането на гуши" няма как да се случи ,щото поради липса на електорат нама и нищо эа хващане?!
прочел

2013.04.27 | 22:29

4
Когато двама не дотам умни милиционери се надскочат-ето резултата! Това бе началото на края на доносник БУДА и неговата гадна партия ГЕРБ!!!
Realist ot DNES

2013.04.27 | 22:28

3
Това,че върхушката се раздира от скандали,не бива да ни радва,а да съжеляваме.Партия ГЕРБ има доста членове,едни ще се откажат,други ще останат.Моят избор е да не гласувам,лично решение,но не виждам да се сърдя на съседа от ГЕРБ.
stoiko

2013.04.26 | 10:43

1
Cac vcichki usilija protiv GERB,dr. politolog,vsichko Vi e jasno,bavno no slavno si otivate,matite vodata, vse oste si palnite tarbucha podlizurko s trochite na chervenata mafija,ste zalak idiot s zatvoreni ochi.
бай иван

2013.04.26 | 16:50

2
първо се научи да пишеш на български и тогава давай коментари

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини