ДПС: Нямаме медийна империя

share

Премиерът Бойко Борисов говори доста нелепи неща напоследък.

Това заяви лидерът на ДПС Лютви Местан в студиото на "Панорама". Дебатът в Страсбург вчера беше необходим. Ние сме интегрирана държава и проблемите на демокрацията в България са проблем за цяла Европа, допълни той. Онова което злепоставя България е покушението срещу един опозиционен лидер в навечерието на избори, а не дебатите в Европарламента. Те не са против националния интерес на България. Ние просто искаме да излезе цялата истина за атентата срещу Ахмед Доган. 

В разговора се включи и Цветан Цветанов. Дебатите в Европарламента бяха напълно безсмислени. Има достатъчно гаранции, че България е демократична страна и няма нужда да се организират такива неща, категоричен беше вътрешния министър. ДПС не са в демократичния спектър и по тяхно време се спряха фондове, имаше батко и братко, и ред такива неща. България днес е много по-просперираща и в това е нашата сила, завърши Цветанов.

Аз избягвам крайните квалификации, но твърденията на Бойко Методиев Борисов в последно време са нелепи, продължи Местан. Нелепо е да се твърди, че ДПС има медийна империя. Борисов губи почва под краката си и започва да говори несъстоятелни неща, категоричен беше Местан. Наричам го Бойко Методиев Борисов, като израз на моето уважение към него.

Езикът на омразата има своите етнически и политически приложения. ДПС е сатанизирано от много години. Всеки се оправдава с ДПС за своите несполуки.Някой се опитва да изкара Октай Енимехмедов за герой и да подмени истината за атентата срещу г-н Доган, завърши Местан.

Водещи новини

Още новини