Сидеров: 400 000 от гласувалите "за" на референдума са от "Атака"

share

Поне 400 000 от гласувалите "за" на референдума са хора на "Атака", заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров, цитиран от БТА.

Изцяло на нашия eлекторат се дължи това добро постижение, обяви той. Референдумът беше прекрасна проверка на нашите структури и всички те бяха на местата си, посочи Сидеров. Той отбеляза, че 20-те процента от българите, които са излезли да гласуват на допитването, ще вкарат дебатите по въпроса от референдума отново в парламента. Там ГЕРБ и тяхното мнозинство ще отхвърлят гласа на народа, но следващото правителство ще отхвърли пък антибългарската позиция на ГЕРБ и отново ще вкара проекта "Белене" в ход, смята Волен Сидеров.

Според него една от причините избирателната активност да не е по-висока е, че е имало много силна обработка върху всички българи, че този референдум няма смисъл. Всъщност това беше истински пряк начин да накараш правителството и мнозинството в парламента да направи каквото искаш, българите можеха да го направят сега, ако бях излезли над 4 300 000 души да гласуват, коментира лидерът на "Атака".

Водещи новини

Още новини