Слави Бинев: Бойко Борисов става само за етикет на лютеница (видео)

Булфото
share

Не може недоволството на хората от политиците да се изразява с хулиганство. Това не е начинът. Така журналистът Ива Николова коментира в сутрешния блок на Нова телевизия нападението на Ахмед Доган по време на конференцията на ДПС на 19 януари.

"Има хиляди други начини да се протестира. За мен това беше политическа провокация. Това лице е извършител на действие, което е подготвено не знам от какви сили. Това трябва да се разследва", добави Николова. Според нея на нападателя Октай Енимехмедов пистолетът е даден в залата на НДК.

Евродепутатът Слави Бинев заяви, че в България сме свикнали да не получаваме отговори. "Най-жалкото е, че дори и да получим отговора, няма да му повярваме, защото знаем, че всичко е омотано в лъжи. В очите на Европа ние сме разграден двор, в който тичат хора с пищови и бомби, а други ги пребиват на земята. Всичко това е създадено от главния моделиер на държавата, който поражда агресията в държавата. Съмнявам се, че ще разберем истината по случая. Имаме един нахилен генерал с пура и с генералска шапка, който трябва да знае, че ако не беше пурата и генералската му шапка, а беше с мустаци и овчарска гега, щеше да става само за етикет на лютеница", заяви. По думите му, БСП, ДПС и ГЕРБ имат един генетичен корен. Слави Бинев заяви, че "Бойко Борисов изпраща щурмоваците си на всеки, който не е е удобен на властта".

Водещи новини

Още новини