БСП: Борисов като иска да си подава оставката, а не да плаши

share

"Оставката на министър-председателя Бойко Борисов не трябва да е обект на дискусията в икономическа комисия. Да не ни плаши с оставка. Да я дава, като иска. Може пък това да е решение”, каза депутатът от Коалиция за България Корнелия Нинова по време на заседанието на комисията.

„Няма как министър-председателят да е на една позиция, а министрите да се хванат за гушата. Това е цирк”, заяви пък депутатът от Коалиция за България Румен Овчаров. Той се обърна към представителите на бизнеса с думите: „Колко пъти едно политическо мнозинство трябва да ви употребява. Те не се интересуват от вашия бизнес. Нали това бяха хората, които ви накараха да правите какви ли не щуротии в заведенията. После ви накараха да захвърлите всички тези инвестиции. Употребяват ви тези хора, които се интересуват от вноса на цигари и дистрибуцията на цигари”. Не виждам кое право може да се сравнява със здравето на хората, заяви депутатът.
След първата година бизнесът се е възстановил след забраната.

Народният представител от ДПС Йордан Цонев коментира, че рядко е виждал над 100 души да присъстват на заседание на икономическа комисия за проблем, който не е в десетте топ икономически проблема на страната.

Водещи новини

Още новини