Волен Сидеров: ГЕРБ започна подготовка за фалшифициране на изборите

Булфото
share

От 2005 г. съм получавал доста заплахи, предимно от мюсюлмани. Очаквам държавата да предприеме действия срещу заплашителното писмо от "Македонска патриотска гарда", каза в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Държавата ни трябва да преосмисли поведението си към Македония, където все още биват репресирани хора с българско самосъзнание. България трябва да каже, че не подкрепя Македония по пътя й към Европейския съюз, добави той.

Сидеров подчерта, че съюзът на "Атака" и ВМРО ще продължи. По думите му националистите трябва да се обединяват срещу "колониалния модел на управление на държавата" и да представят патриотична програма за управление. Според лидера на "Атака" се създават много малки националистически партии с цел разбиване на вота на предстоящите парламентарни избори. По думите на Сидеров, тези формации се създават с помощта на управляващите, които според него се страхуват от истинските националисти.

Лидерът на "Атака" заяви, че представител на Районна избирателна комисия, юрист от ГЕРБ, му е казала: "Нещата са наредени така, че в следващия парламент да влязат само ГЕРБ, БСП и ДПС - останалите въобще не се надявайте. Според Сидеров във фирмата "Информационно обслужване" в момента се сменят кадри с цел подготовка за фалшифициране и подменяне на вота на предстоящите парламентарни избори. Той съобщи, че поиска в "Информационно обслужване" да бъде направена проверка.

Водещи новини

Още новини