Заплашиха Красимир Каракачанов със смърт

  • 10 декември 2012 07:07

  • 2562
  • 4
Заплашиха Красимир Каракачанов със смърт
©

Писмо със заплахи за живота му получи лидерът на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността. Заканата е от името на „Македонска патриотска гарда“, като подателите му твърдят, че става дума за ултратайна организация, подпомагана от спецслужбите в югозападната ни съседка, пише "Монитор".

В писмото с пощенско клеймо от град Гевгели пише, че Каракачанов е постоянно следен от агенти на организацията, сред които имало и известни на обществото личности. „Ще те убием на македонска почва“, гласи една от заканите към лидера на ВМРО. В текста се съдържа и предупреждение в Македония никога повече да не стъпват Божидар Димитров, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27, Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Отправя се и препоръка към Каракачанов тази информация да бъде предадена на „командирите му от ДАНС и НРС”. Самият Каракачанов изрази готовност да предостави писмото на компетентните органи у нас. „Не може македонската държава да иска от нас подкрепа за еврочленството си, а в същото време група, боравеща със секретна информация, която произлиза от македонските специални служби, да отправя заплахи към министър-председателя и президента на Република България”, коментира лидерът на воеводите, към когото не за пръв път се отправят заплахи.

Факсимиле от заплашителното писмо

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2562 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2012.12.11 | 17:36

4
tezi sa sme6ni leleee hahaha egati prostite makedonci
Heheh

2012.12.11 | 17:36

3
Прости и неграмотни !
Дидо

2012.12.11 | 17:36

2
Що е маке - все е лАйно.... ама големо лАйно!!
каката на баткото

2012.12.11 | 12:16

1
писмото е писано от българин със съмнителна принадлежност към някои " бивши структури " та " красимирчо " идат избори и ти явно не си се ориентирал правилно на кой ще се продадеш!! а такива " тайни гайдари " няма,ако можеше да питаш ванче михаилов какъв е щеше да ти каже ,че е българин и е бил айдук-терорист по поръка на коминтерно! п.п. така да подреди словореда маке не може : "оти не е толкуз грамотен"

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини