Любо Кольовски: Кой ощипа момата на хорото?

личен архив
share

Коментар на Любо Кольовски, журналист, бивш зам.-главен редактор на в. "Демокрация", главен редактор на в."Свободен народ", в."Подкрепа" и др..Коментарът му е по повод на "потресаващата" новина, че Румен Гайтански - Вълка се е предал доброволно на властите. Припомням ви, че той веднъж отишъл да се предаде, ама представителите на държавата, които хрантутим явно напразно, му казали да отиде да на другия ден?! Това дали може да се случи в някоя нормална държава?!

"Потресаваща новина!

Румен Гайтански - Вълка се предаде доброволно в антикорупционната комисия и бе отведен в полицията. Обвинен е за присвояване в особено големи размери. Всъщност, взел е кредит от 148 млн. 500 хил. лв. от ББР. Но не е обрал банката. Парите са му дадени по установения ред, пред очите на властите, БНБ и надзора на БНБ, със знанието на МВР, ДАНС и останалите служби, институции и ведомства, които имат и биха имали отношение по усвояване на кредита.

Това е станало преди няколко години, когато на власт е бил ГЕРБ-СДС и неговите хора в БНБ, МВР, ДАНС и останалите служби, институции и ведомства, които са имали отношение по усвояване на кредита.

Хората в тези институции, служби, ведомства и пр. не са познавали Бойко Борисов, който тогава е бил премиер и той не е познавал шефа на ББР и началниците на останалите министерства, служби и ведомства, споменати по-горе.

Кой ощипа момата на хорото?"

 

Заглавието е на редактора

Водещи новини

Още новини