Кампанията "Тази Коледа чудесата правите Вие" ще продължи през целия декември

pixabay
share

Кампанията "Тази Коледа чудесата правите Вие" ще продължи през целия декември, съобщават организаторите от фондация "За нашите деца". Целта е всеки да покаже съпричастност към мисията на организацията всяко дете да живее и да се развива в сигурна семейна среда. Инициативата обедини над 50 компании и бизнеси.

Кампанията предоставя възможност да бъдат закупени дрехи с кауза от български брандове, детски играчки, празнични кутии със специално селектирани продукти от Италия, Испания и Гърция, занаятчийски бутикови шоколади. Изненадите за близките хора могат да включват и благотворителни подаръчни карти, ръчно правени бонбони, стъклени играчки за елха и др., посочват от фондацията. 

Благотворителна кампания "Подари време", насочена към възрастните и самотни хора

Всеки желаещ да се включи в кампанията може да участва в организирането на забавна коледна инициатива в офиса. Чрез нея могат да бъдат събрани средства за уязвими деца и семейства. Има възможност и за закупуване на картички от фондацията, рисувани от българската художничка Нанда Ментешева. Вместо подарък желаещите могат и да дарят средства. 

Водещи новини

Още новини