Коледна работилница в НВИМ

  • 06 декември 2023 09:46

  • 683
  • 1
Коледна работилница в НВИМ
©
Слушай новината Слушай новината

От 13 до 17 декември включително Националният военноисторически музей (НВИМ) открива Седмица на коледния дух с творчески ателиета за деца. Те ще започват от 11 и от 14 часа във всеки от 5-те дни и ще предлагат различни техники за изработване на празнична украса.

В коледната работилница на НВИМ малчуганите ще създават играчки за елха от разнообразни материали, с които да украсят коледното дърво в своя дом, ще се научат да правят коледни книгоразделители, елхи от хартия, ще рисуват, ще оцветяват и ще се забавляват.

Кампанията "Тази Коледа чудесата правите Вие" ще продължи през целия декември

Освен да творят децата ще научат много нови и интересни факти за историята на първата елха у нас, за това кой и кога е въвел традицията с подаръците за Коледа, къде са проведени първите публични коледни тържества и от къде води началото си традицията на коледните картички.

Участието в творческите ателиета на НВИМ е след предварително записване на тел: 0882 870 470 и е на стойност 10 лв. за участник.

Последвайте канала на

Нора Виткова
683 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.06 | 12:17

1
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини