Най-близкият приятел на Кирил Петков: Искаше промяна в България, затова реши да действа

Булфото (архив)
share

Кирил Петков още от много рано го влече политиката, може би макар и подсъзнателно, защото в 4. Клас двамата с него бяхме чавдарчета. Тогава си спомням, че от двете ни сини вратовръзки си направихме знаме и с него отидохме на митинг. Това разказа Борис Георгиев, който е най-добрият приятел на кандидата за премиер Кирил Петков още от детските му години.

,,През годините сме си говорили, че трябва да има промяна в България, че хора като нас трябва да дават не само акъл, а да се захванем и да направим нещо. Той се чувстваше неудобно, че не поема инициативата и каза, че вече няма оправдание и че иска да промени нещо'', сподели още той и призна, че никой не е очаквал, че нещата ще се развият толкова динамично.

Усмихнат, решителен и позитивен: Кой е бъдещият премиер на България?

Борис Георгиев призна, че не е изключено някой ден да се върне в България и да се присъедини към "Продължаваме промяната", но в момента е изцяло концентриран върху работата си в Австрия.

Най-близкият му приятел разкри, че Кирил Петков в свободното си време обича да спортува, за да изпуска напрежението от работата.

През зимата винаги е по планините, а през лятото на морето. Също така много обича и да пътува, разказа в заключение Георгиев.

Водещи новини

Още новини