Стефан Янев: Пожелавам дръзновение за промяна на новия кабинет. Кирил Петков: Да се захващаме за работа

  • 13 декември 2021 17:46

  • 1390
  • 10
©

Позволете ми да кажа няколко думи за двата служебни кабинета, които ръководеха страната в тези трудни и напрегнати дни. Надявам се, че направихме България различна и оставяме наследство, което е верую на партията мандатоносител - промяна.

Това заяви бившият служебен премиер и настоящ министър на отбраната Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен по време на церемонията по предаването на властта на кабинета "Петков". 

Румен Радев на прощаване със служебния кабинет: Каузата България е непреходна

"Българските граждани очакват промяна, сигурност и да живеят в една благоденстваща държава. В този смисъл позволете ми да благодаря на колегите от служебните кабинети, които върнаха светлината в очите на хората. На новия кабинет пожелавам успехи и дръзновение за промяна", добави Янев. 

Новият премиер разкри коя ще е първата му задача за утре

"Много се радвам, че днес продължаваме промяната, която започнахме преди няколко месеца", отговори от своя страна министър-председателят Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически. "Промяната на стария модел започна. Аз вече обявих, че съм пръв между равни. Дотук бяха обещанията, сега започват действията. Да се захващаме за работа", призова новият премиер на България. 

Ицо Хазарта в НС: Лица от тази зала ми намекнаха, че ако продължавам да подкрепям ПП, ще загубя най-ценното, което имам

"Целта ни е да увеличим ваксинацията. Това ще стане с информационна кампания. Нямам представа кой е заплашвал Ицо Хазарта, но му благодаря за подкрепата. Аз не съм бил заплашван. Виждали сте ме с плаката "Мен не ме страх". Ние ще се движим в рамките на закона и ще работим за качествена съдебна реформа. Всички сме равни пред закона. С нашата парламентарна група ще работим за промени в закона, които да гарантират една наистина работеща съдебна система. Първите ни приоритети ще са цените на тока, каквото зависи от нас и можем да направим. Вторият приоритет ще е COVID кризата и ваксинацията", коментира пред журналисти Петков.  

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1390 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Вагинир Пути

2021.12.25 | 17:44

10
Всички,абсолютно всички екскременти на БКП са руски гнусни слуги. Така наречените "избори" са ташаци на рояци. Кремъл изсира слугите си по места а задунайските крепостни само гласуват...бееее...беееееее...беееееей....беееее... Все такаааааа до края на москвааааа****Руски ку рос муци Идиоти назначени от кремъл серат на българщината ВСЕ ПО УСЪРДНО ЛИЗАНЕ НА ОСРАНИТЕ РУСКИ ГЪЗОВЕ...ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА...АМИН,ДАЙ БОЖЕ!!!...ВСЕ ПО УСЪРДНО ЛИЗАНЕ НА ОСРАНИТЕ РУСКИ ГЪЗОВЕ...ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА...АМИН,ДАЙ БОЖЕ!!!...
Вагинир Пути

2021.12.25 | 16:14

9
Руски ку рос муци Идиоти назначени от кремъл серат на българщината

2021.12.14 | 03:28

8
Пожелавам им на всички Затвор,това ще им е заслужено
Бандитът, ултрамафиот и бивш агент на ДС

2021.12.13 | 20:05

7
Б.Борисов подготви по едно гнусно изказване на негови подчинени с псувни по адреса на Президента и новата коалиция, това нагло и мръсно куче на бившата ДС поставил много подводни камъни на новата власт и продължава нагло да трови обстановката в държавата след като той и неговата бизнес мафия са ограбили държавата с подкрепата на Гешев.

2021.12.13 | 19:19

5
От утре 1 млн души излизаме на протест срещу комунистите от Подмяната в Родината ни!

2021.12.13 | 19:46

6
А тиквеницата болшевика кво ша го правим,една лустрация не искаш ли,че да се очистим от всичкото болшевик а тикволизче.

2021.12.13 | 19:09

4
Мерси сме,видяхме ви я работата само за 7 месеца
Гост

2021.12.13 | 18:32

3
Долни комунисти
така ни светна

2021.12.13 | 18:26

2
че направо ни притъмня,ай бегай
сл.правителтство

2021.12.13 | 18:25

1
'върнаха светлината в очите на хората'с тия цени олио,хляб,ток ние се изцъклихме премиере

Добави коментар

Водещи новини