Борисов доволен: Дянков – запалянко №1 на Бистришките тигри (снимки)

Булфото
share

Специални благодарности преди началото на заседанието на кабинета отправи министър-председателят Бойко Борисов към министрите, които вчера подкрепиха отбора му Витоша в битката за Купата на аматьорската лига.

Една трета от кабинета дойде на трибуните на националния стадион "Васил Левски", за да подкрепи премиера, който излезе като централен нападател на Витоша в сблъсъка за ценния трофей.

До Симеон Дянков във ВИП ложата се събраха колегите му от правителството Мирослав Найденов, Ивайло Московски и разбира се, Свилен Нейков.

"Да благодаря на Дянков и на Боряна Пенчева за подкрепата вчера", започна министър-председателят в началото на днешното правителствено заседание.

Премиерът отбеляза, че в медиите дори купата не е отразена толкова, "колкото на Дянков плаката". Вчера финансовият министър опъна на трибуните плакат с надпис: "Тигрите - без дефицит".

"Аз даже не повярвах на очите си, като гледам едни плакати. Чета текста, много финансов ми звучи, не футболен. Като го видях Дянков вече, викам - ясна работата", призна Борисов.

Премиерът се обърна и към транспортния министър Ивайло Московски, който също викаше за отбора на премиера от трибуните на националния стадион "Васил Левски".

"Виж как могат финансите да си направят безплатна реклама, Московски. Ако ти беше дошъл с някой влак, с някои железници, нямаше днес да има митинг, да стачкуват пред министерството".

Припомняме ви, че Бистришките "тигри" с Бойко Борисов вдигнаха Купата на Аматьорската футболна лига. След края на мача премиерът коментира и случая "Гриша Ганчев", Борисов бе категоричен, че човек не бива да си помисля дори да заплашва длъжностно лице или данъчен.

Водещи новини

Още новини