Драмите за правителство продължават, Борисов си играе с кучето Борко

Фейсбук
share

Овчарката Борко посрещна Бойко Борисов у дома. Премиерът в оставка бе изписан от болница "Софиямед", където влезе за операция на коляното. 

Борисов отдели време да си поиграе малко с кучето си и демонстрира ведро настроение. После се прибра да си почива. Той ще носи шина на крака още известно време.

Борисов: Не му завиждам на Слави Трифонов

 

По-рано днес Борисов не пропусна да коментира горещите теми в политиката. На изписване от болницата той говори пред събралите се журналисти. Отново сподели мислите си, че, ако всички искат да бъдат срещу ГЕРБ на инат, това ще бъде лошо за държавата. ГЕРБ-СДС вече представиха проектокабинета си и ще опитат да намерят подкрепа от Има такъв народ и Демократична България. Двете формации обаче категорично заявиха, че не желаят да участват в правителство на ГЕРБ-СДС. 

Затова и днес Бойко Борисов отново "хвърли топката" в ръцете на лидера на ИТН Слави Трифонов. "Не му завиждам на Слави", коментира той. 

ИТН е втората политическа сила, която ще получи мандат при неуспех на ГЕРБ-СДС да състави правителство.

Активността на премиера в днешния ден не се ограничи с коментара пред медиите и пускане на живо как играе с кучето си. Малко след това той написа лаконичен пост, който гласеше:

"Социологията ми е по-добра от социологията Ви".

Така явно Борисов напомня на останалите АнтиГЕРБ формации коя е първа политическа сила и кой е победител от преките лидерски битки на изборите. 

Още по темата чуйте във видеото:

Водещи новини

Още новини