НСО благодари на хилядите граждани за проявеното търпение по време на посещението на папа Франциск

Булфото (архив)
share

По повод успешното осъществяване на Апостолическото посещение на главата на Римокатолическата църква папа Франциск в България от 5 до 7 май 2019 г. Националната служба за охрана (НСО) изразява благодарност на хилядите граждани, присъствали и участвали в събитията през дните на посещението в градовете София и Раковски, за проявеното разбиране, търпение и доверие към работата на служителите на НСО. Това се казва в изявление на НСО. 

Националната служба за охрана се обръща с думи на благодарност и към стотиците представители на българските и на международните медии за тяхната акуратност и професионализъм.

Служителите на НСО положиха неимоверни усилия да подпомогнат журналистическата работа на екипите на местата на събитията по програмата на посещението, както и дейността на служителите от българските институции, благодарение на които медиите имаха възможност да направят милиони по света свидетели в реално време на посланията от историческото посещение на Папа Франциск в България.

Националната служба за охрана ще продължи да изпълнява професионално и посветено мисията си за опазване на живота и здравето на гражданите и при все така ефективно взаимодействие с институциите от системата за сигурност на Република България.

Водещи новини

Още новини