За първата дама, роклите и още нещо

Булфото (архив)
share

Именно роклите на първата дама бяха причина за неловкото положение, в което тя попадна преди дни. Нарушенията на автомобила на НСО в името на красотата на Десислава Радева предизвикаха отново реакции и полемики около нея, коментира топновини.

Както се разбра, това се случва доста често пред известният бутик в столицата. Оставяме на страна несполучливият опит от нейна страна да внуши, че не е била част от случката. Ще подминем и несъстоятелният коментар на президента за умишлена, раздухвана и режисирана акция срещу него и семейството му.

За визията на първата дама се грижи една от най-талантливите ни дизайнерки Невена Николова, която от години успешно реализира своите творения във Великобритания. Нейни рокли са купували много известни личности и аристократи, включително съпругата на секретаря на бившия премиер Джон Мейджър, лорд МакКол. Преди броени дни видяхме и Лиз Хърли в черна дантелена рокля от бутика в Лондон.

Самата Невена в интервю споделя, че е била потърсена за да направи тоалети за Десислава Радева, първият от които за срещата на НАТО в Брюксел, миналата година. Дали нашата първа дама се ползва със специално отношение и не заплаща истинската стойност за тоалетите на талантливата българка, не знаем. Имайки предвид, че официалната стартова цена на индивидуален проект с Невена започва от 5000 лв.

Едно е сигурно : английските звезди и аристократи плащат за шедьоврите на Невена Николова.

Водещи новини

Още новини