Утре временно ще бъде ограничено движението по АМ "Хемус" край Ябланица

Getty (архив)
share

Утре от 12.00 до 15.00 ч. ще бъде ограничено движението по АМ "Хемус" край Ябланица, между 74-ти и 79-ти км, съобщиха от пресцентъра на Агенцията "Пътна инфраструктура" /АПИ/.

Временната организация на движението е за извършването на дейности, свързани със строителството на новия участък от автомагистралата. В този интервал движението ще се пренасочва по пътя Ботевград-Ябланица. Утре и в сряда от 9.30 до 16.00 ч. движението в тунел "Правешки ханове" на АМ "Хемус" в посока Варна ще се осъществява в една лента поради ремонтни дейности в изпреварващата лента. Движението ще се извършва в активната лента.

От 27 ноември до 21 декември ще бъде ограничено движението по дясната лента в посока Перник на пътя София-Перник поради ремонт на тротоарна конзола на моста на река Владайска при разклона за с. Владая до КПП-Владая. Трафикът ще преминава двупосочно по останалите две ленти за движение.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват стриктно въведената временна организация за движение, посочват от АПИ.

Водещи новини

Още новини