Журналист: Президентът трябва да изясни дали е обединител, или разединител на нацията

Bulgaria on air
share

Румен Радев трябва да изясни пред себе си и пред избирателите си дали е обединител, или разединител на нацията, защото говори като маргинален лидер на опозиционна партия.

Това заяви в студиото на ,,България сутрин'' по Bulgaria on air журналистът Недялко Недялков по повод последните изказвания на държавния глава относно наскоро приключилото Европредседателство на България.

Според думите му Председателството ни е било повече от успешно, най-малкото защото то ни донесе целия световен елит в София.

,,Президентът се държи като обиден, но той трябва да разбере, че това Председателство не беше на ГЕРБ, а на България'', каза Недялков и припомни, че последните социологически проучвания също са в подкрепа на администрацията на Лиляна Павлова.

,,Премиерът ще избере позиция, която да е в съзвучие с националния ни интерес'', отговори журналистът на запитване коя позиция ще избере министър-председателят по отношение на мигрантската криза.

Според ПР експерта Соня Момчилова обаче изявлението на Румен Радев е било обективно и уместно. Тя заяви, че от цялото Председателство българинът усети единствено кича, празнословието и мерките за сигурност.

,,Похарчиха се ненужно много пари за това прекалено бляскаво мероприятие'', завърши Момчилова.

Водещи новини

Още новини