Читатели: "Виваком" искат неустойки от недоволните клиенти!

share

Истинска лавина от писма на недоволни клиенти заля редакционната поща. След като от оператора оставиха над 7 часа столицата без мобилен интернет и стационарни телефони с мъгляви оправдания за софтуерен проблем, Виваком се оказа, че имат много по-сериозни проблеми, твърдят наши читатели.

В писмото си до novini.bg Елена Стоянова пише, че е на тарифен план UniCall M. Би трябвало да имам 150мин. към стационарни телефони, 120мин. към мрежата на Виваком и 30мин. към другите оператори, а също така имам и активирана допълнителна услуга за номер, с който говоря 3600мин. Като се има предвид, че доста се ограничавам в разговорите си към мрежата на Виваком, на няколко пъти ми прави впечатление, че безплатните ми минути се изпаряват и плащам сметки с по 10- 15лв. отгоре на таксата, пише Стоянова.

"Същото се получава и с други мои приятели и познати, които също са към Виваком. Да не говорим и че допълнителните безплатни минути, които включих в д-ра пише, че са неограничени, а в последствие ги направиха 3600 без да ме уведомят, което според мен е абсолютно нарушаване на сключения двустранно договор. По този въпрос писах и жалба, която естествено не беше уважена от тяхна страна. Другите проблеми са, че при изтичане на подписания от моя страна д-р за една година, те са решили, че трябва да бъде подновен и както може би сами се досещате, разбира се това се случи без да бъда уведомена", допълва нашата читателка. 

"Скоро исках да се откажа от техните услуги, но те ми заявиха, че ако го направя ще трябва да заплатя неустойките до края на договора, включително и тези за допълнителната услуга с безплатните минути. Да не говорим и че отношението на служителите им спрямо клиентите е под всякаква критика, изключително не любезни, не са запознати и с услугите, които предлагат....", завършва писмото си Елена Стоянова.

Ако и вие сте жертва на некоректно отношение  от Виваком, пишете на novini@novini.bg, а ние ще продължим да търсим мнението на търговския директор на компанията Александър Димитров (на снимката)

Водещи новини

Още новини