Депутатите от ГЕРБ се глезят с масажи с мед и минерални соли

share

С масажи с мед и минерални соли от Мъртво море се поглезиха депутатите от ГЕРБ на първата си следновогодишна сбирка снощи.

От 18 ч. те си организираха неформална среща в бившата станция на ЦК на БКП в Хисаря, известна сега като четиризвездния хотел “Хисар".

Държавниците бяха резервирали 70 единични стаи, нощувката в които е по 144 лв. В хотела обаче следобед пристигнаха само 35 народни представители. Повечето веднага се отправиха към луксозния СПА център. Там освен масажи ползваха безплатно ледена стая и вътрешен басейн. Някои предпочетоха да отидат на тенис корта и в боулинг залата.

Депутатите предварително си заявили бюджет, който да покрие нощувката, вечерята и закуската. От управата на хотела не пожелаха да съобщят какво е менюто, само уточниха, че специалитети няма да има.

Идеята била да се събере групата, но поради поледиците и снега повечето се отказали да пътуват.

Сбирката не била задължителна, но неколцината ентусиасти се опитали да убедят останалите, че е добре да се съберат в навечерието на новия политически сезон, за да им тръгне добре годината. Още повече че ГЕРБ не прави коледен и новогодишен купон, а имало заделени за това пари, издадоха от групата.

Нито премиерът Борисов, нито някой от министрите отиде в Хисаря.

Това е рутинна среща на групата - нормално е да направим събиране в началото на годината, за да си кажем някои проблеми. Трябва да има комуникация в екипа", обясни Красимир Велчев, шеф на ПГ на ГЕРБ. Той очакваше да бъдат повдигнати предложения по вътрешния ред и за санкции при отсъствия. Няма да се решават въпроси за кадрови промени в областните структури, подчерта Велчев.

Водещи новини

Още новини