Мирослав Найденов: Навлякох си гнева на Дянков

share

След като тази сутрин финансовият министър Симеон Дянков не скри конфликта си с колегата си Найденов и дори се присмя саркастично на идеите му за стандартите, а по - късно премиерът Борисов се разгневи, че Дянков смее да раздава оценки вместо него, най-накрая и земеделският министър проговори.

"За мен е важното, че в земеделието като цяло влизат повече пари", заяви в интервю за “24 часа” земеделският министър Мирослав Найденов. Той призна, че си е навлякъл гнева на Симеон Дянков.

Той дори се пошегува, че завиждал на министъра на отбраната Аню Ангелов, че военните нямали право да протестират за разлика от фермерите.

“Най-шумното съсловие е земеделското. Емоционално съсловие са, не мога и да им се сърдя. Разликата между мъжа и момчето е в цената на играчките. Техните са скъпи, лъскави и хубави играчки, може пък да са искали да ги покажат”, каза Найденов.

На въпроса клати ли се постът му и как ще коментира думите на Дянков за него: "Въпрос на време е да спре да говори", Найденов отговори: “Не си позволявам никога да коментирам членове на кабинета. Това може да прави само и единствено премиерът Бойко Борисов и той го направи. Аз няма какво повече да кажа.”

Водещи новини

Още новини