ГЕРБ ще продължи да си управлява, увери проф. Божидар Димитров

Булфото (архив)
share

„Терористите предупредиха, че ще направят Коледата черна и това почна да става“, съобщи в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия проф. Божидар Димитров.

Той е категоричен, че единственото, което ни остава е да спазваме законите. Проф. Димитров заяви, че трябва всички, които нелегално влизат в страната ни да се наричат нашественици, а не бежанци или мигранти. А иначе, по думите му, винаги ще се намират „шантави хора да защитават горките бежанци“.

По темата за ситуацията в политиката и дали ще има нов кабинет, Божидар Димитров заяви, че знае от един месец от политици, че ще има правителство. Причината е, че политическата класа се страхува от 2,5 милиона българи, които гласуваха на референдума. Според него трябва да се приеме нов изборен кодекс и да се вкара мажоритарния елемент.

Проф. Димитров е категоричен, че страната ни трябва да бъде стабилна, защото ситуацията около България е кошмарна.

На въпрос дали сега като се дава подкрепа от страна на ГЕРБ, означава, че изтича времето на Бойко Борисов и идва това на Цветан Цветанов, историкът заяви, че ГЕРБ без Борисов е 0, ако ще и 5 Цветановци да застанат начело на партията.

Проф. Божидар Димитров съобщи още, че независимо с чий мандат ще има нов кабинет, пак ГЕРБ ще си управлява.

Водещи новини

Още новини