Тотомилионерът от Силистра: Вече спя трудно, но Гошка спи още по-трудно (видео)

share

Все още не знам за какво ще изхарча парите. Със сигурност ми стана по-трудно, но като спечелите ще разберете. По-трудно се спи, но според мен Гошка спи още по-трудно и от мен. Това ме успокоява донякъде.

Това каза пред камерите на БТВ последният тотомилионер от силистра Красен Монев. Вече не записвам никакви часове във фризьорския салон. Мотивацията ми е намаляла и главата ми е другаде. Не ми се работи. Като малък играех редовно. Сега пускам фишове от около месец и половина. Числата, с които играх, са лични. В тези числа се крият думи, които са важни за мен. Живея сам с моето куче. Пиша книга и съм стигнал до 58 страница. Историята е за период от моя живот, който ще свържа със сегашния, разкри Монев.

Най-добрият бизнес в България е политиката, но не знам дали ще стана политик. Не се чувствам по-щастлив през последните дни, а по напрегнат от свръхочакванията на околните. Не мога да кажа, че ми се обаждат хора, с които не съм се виждал отдавна. Искам да разбера защо парите от тотото се изплащат по този начин. Това облагодетелства държавата, а не мен. Изплащат се до 500 хиляди лева, а останалата сума се дава за следващите 7 години. Тези пари са си мои, а не на държавата, категоричен беше той.

Водещи новини

Още новини