Сашо Диков: Някой тъп натегач подучи Бойко Борисов

share

Когато водиш най-бедната и корумпирана държава трябва да дадеш предложение да се обяви за нулева класацията за Политик на годината. Така Сашо Диков коментира предложението на Бойко Борисов и отказът на премиера да получи високото отличие.

По БТВ Диков призова организаторите да не вадят Бойко Борисов от класацията, въпреки неговото желание. Някой тъп натегач му е написал писмото и прави тъпото предложение да няма Футболист на годината. Защо да няма, когато Димитър Бербатов става голмайстор на висшата лига, а Николай Михайлов е избран сред най-добрите футболисти на Холандия, попита Диков. Когато тракторите са в София, а Меркел и Саркози се чудят какво да правят с ЕС, ние да си го чешем с футболист на годината, айде стига, избухна журналистът.

Огромен гаф нарече Диков присъствието на аматьорът Васил Лукаев, който се класира на трето място. Трябва да има критерии дали в тази класация трябва да участват аматьори или професионалисти и до коя футболна група могат да участват в анкетите, поиска Диков.

Водещи новини

Още новини