Перата: Страдам и лежа за България, хората ме подкрепят

share

Моята организация в защита на жените и вярата не е паравоенна. Българофил съм и обичам само България. За мен интересите на България и българският народ са първо място и над всичко. Народът е изключително зад мен и ме подкрепя. Смятам, че страдам и лежа за България и затова ме подкрепят. Това заяви Петър Низамов - Перата в ефира на БТВ.

"Искам да изясня лъжата, че заловените от мен мигранти са били грабени - никой не твърди това, дори и афганистанците. Това е лъжа на прокуратурата", каза още той и допълни, че единият от бежанците е минавал за 5-ти пъти границата ни, което е знак, че е помагал на трафикантите.

Той се обърна към водещата с думите: Чух, че сте на диета и затова се държите така нелогично. Думите му бяха в отговор на въпроса защо е решил да се прави на граничар и да връзва някого със свински опашки. "Мотивите ми да отида на границата са това, че има изнасилвания в европейските градове по Нова година", отсече той. "Напомням ви, че една лява активистка за защита на бежанците бе изнасилена брутално в Манхайм и бързо си промени възгледите. Хората ме подкрепят, не се заигравам със страховете им", заяви Перата.

Попитан за Татяна Фестерлинг, Низамов отговори, че какво е правила на границата ни - трябва да я попитат лично нея. "Не искам да клюкарствам за дама зад гърба й", отсече той.

Водещата и Низамов влязоха в лют спор и си пожелаха приятна поръчкова журналистика и приятно правене на патриот.

Водещи новини

Още новини