Кунева неглижирала случая с професора от НСА, който искал секс от студентка (снимки+видео)

share

Професорът Николай Колев разказал пред бившата адреналинка Ваня, че има три начина да се завърши НСА – роднински връзки, секс или учене, което вече почти не правил нито един студент. Това стана ясно в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия.

Самата Ваня разказа, че никога през четирите години, в които учи в спортната академия, не е чувала изпити да се дават срещу секс.

Красимир Луканов от екипа на „Господари на ефира“ заяви, че е възмутен от думите на вицепремиера и министър на образованието Меглена Кунева, че случаят с проф. Колев е частен.

Проф. Пенчо Гешев, ректор на НСА, също коментира случая. Той заяви, че никога досега проф. Николай Колев не е показвал с нещо желанията си за секс със студентки. „Не съм съгласен с твърдението на проф. Колев. Не е практика срещу секс да се дават изпити“, каза още той. „Потресени сме от случая. Този случай ни дойде като гръм от ясно небе, но не мога да си кривя душата, че е имало и други случаи“, каза ректорът на спортната академия.

 

Проф. Гешев призна, че случаят с проф. Колев е сринал изключително много реномето на НСА. Той призова всички студенти, на които са искани пари или им е предлагано срещу секс да си вземат изпити да сигнализират.
Ректорът на НСА се извини от името на всички преподаватели от висшето училище на адреналинката Ваня за това, което е преживяла.

Водещи новини

Още новини