Транспортният министър да не говори такива глупости по границата, нападна го Гарелов (видео)

share

Работата на транспортния министър е не само да ходи по границата, а и да не говори такива глупости по границата. Аз твърдя, че всички правят груба грешка.

Това обяви в предаването „Събуди се" по Нова телевизия журналистът Иван Гарелов по повод блокадата на границата ни от гръцка страна.

Гарелов се аргументира така: „Когато нашите сега правят контрапротест, нали и ние така спираме движението? Вземете предвид тези, които протестираха срещу кабинета „Орешарски“. Те не се интересуваха можеш ли да стигнеш донякъде, с дете ли си, можеш ли да се прибереш. Казвам, че не трябва допълнително да усложняваме нещата“.

„Затвориха нашия пункт, защото знаят, че ние сме слаби като позиция. Смятам, че министър-председателят трябва да се заеме персонално с този проблем, не по телефона", призова Иван Гарелов.

Той обсъди темата заедно с бившия земеделски министър Мирослав Найденов.

„Смятам, че външният министър трябва незабавно да свика Съвета на министрите. Проблемът от чисто икономически наистина се превръща в хуманиратен“, на мнение е Найденов.

Междувременно на Кулата от дни има километрична опашка от камиони.

„Аз съм от вторник, от 7:30 вечерта. Натоварен съм от Австрия за Гърция. Мисля, че стоката има срок доставка, те трябва да ме пуснат, запали ми се телефонът“, коментира шофьор.

Водещи новини

Още новини