Политолог: Предсрочни избори ще има, но те няма да са тогава, когато на Борисов му се иска

share

„Ако продължи така да „стърчи“ Румяна Бъчварова ще го отнесе“, категорично заяви политологът Евгени Дайнов в сутрешния блок на Нова телевизия. „Гербаджийската среда не търпи такова говорене, каквото е нейното“, поясни той.

„Бойко Борисов не е среда и второ да разчиташ на подкрепата на Борисов, който сутринта казва едно, а после друго, не е нормално“, смята Дайнов.

„Залагам на предсрочни парламентарни избори и те няма да са точно тогава и точно така проведени, както на Бойко Борисов му се иска“, категоричен е политологът.

Дайнов коментира и ситуацията в ДПС. По думите му, е станало нещо наистина изключително важно, за да има подобен публичен линч. Той обаче не може да коментира случилото се, защото смята, че трябва да се разбере истината, която ще излезе в един момент.

Дайнов коментира и БСП. По думите му, партията умира и той сподели, че е подучул, че се правят опити да се формира ново лято. Политологът смята, че и в дясното при Реформаторския блок също ще има промени. Според него всичко ще се случи към края на 2016 година.

Водещи новини

Още новини