Булки бегълки от Пазарджик до Шумен

share

Сватби на всяка една минута белязаха сакралната дата 11.11.2011 г.

Хиляди двойки по света решиха да се възползват от необичайното съвпадение на шестте единици във вчерашния ден и да сключат брак.

За разлика от тях обаче няколко родни булки се уплашиха от съвпадението на числата и решиха да избягат от дълго планувана венчавка. Първата дама, влязла в ролята на булката беглец, изправи на нокти обредничката Лилия Попова от Шумен. Жената чака близо половин час младоженци, които бяха поискали да си кажат "да" в 11,11 ч на 11.11.2011 г. И тъй като двойката не се появи, на тяхно място щастливия час използваха Силвия и Красимир, които след подписа си тръгнаха като семейство Великови. Двамата бяха дошли в залата по дънки и тениски, но с халки от бяло злато. Придружаваха ги само кумовете и родителите на Красимир. Младоженците разказаха, че живеят заедно вече десета година и решили да узаконят съжителството си импулсивно, повече заради датата с еднаквите числа.


В същото време в Пазарджик кумата на бъдещо семейство и майката на младоженеца се съюзиха и успяха да провалят подписването в Обредния дом в града на култовата дата. Семейството кумове било от Пловдив, а първата дама на вчерашната сватба повярвала на приятелката си, която й кумува, че денят не е подходящ. Преди това майката на младоженеца Огнян успяла пък да внуши на сина си, че е веща в нумерологията и заедно с кумата прочели много лоши неща за бъдещите събития на младото семейство. Според двете опортюнистки, ако Огнян и Жулиета от Пазарджик се съберат на 11.11.2011 г., разводът им е сигурен. В дебелите книги пишело, че на подобни дати се омъжват само младоженки, които искат изгода и поставят любовта на второ място. Така едновременно кума и майка успели да разубедят двамата влюбени и да отложат ритуала. Не е станало нищо фатално, казаха приятели на Огнян. Според тях това даже може да е за хубаво, за да се провери връзката на двамата млади, пише "Стандарт".


По същото време датата 11.11.11 се оказа препъникамък и за младо семейство от Бургас, които в последния момент решили да откажат да сключат брак. От "Граждански ритуали" в Бургас обясниха, че младите са променили деня за бракосъчетание заради фаталното според тях струпване на единици. Двойката щяла да чуе "Менделсон" в началото на януари, след като минат коледните пости и новогодишните празници. Други пък се оказа, че вярват до последно в положителните вибрации на единиците, и избраха съвпадение и на часа. Семейство Росица и Петър Димитрови от Бургас тръгнаха по общ път точно в 11 часа и 11 минути на 11.11.11 г. Влюбените си казаха "да" в ритуалната зала на ул. "Вардар 1" без официално облекло и само пред най-близките.

Водещи новини

Още новини