На 11.11.11г. ще се отвори Портал между световете

  • 01 ноември 2011 09:49

  • 27841
  • 50
На 11.11.11г. ще се отвори Портал между световете
©

Портал между световете милиони жители на земното кълбо чакат да се отвори след седмица. Истинската истерия се дължи на датата с шестте единици - 11.11.2011, пише "Стандарт".

Навръх празника на свети Мина пространството ще се осуче от нашето трето измерение до единайсетото, твърдят контактьори. От този момент на Земята ще започне бум на паранормалните явления. Едно от тях е библейско чудо - 35 хиляди земляни, които са живели най-осъзнато (праведно), ще получат най-големия дар от Твореца - физическо възнесение. Както са в телата си живи и здрави, техните високи вибрации на духа ще им позволят да прекрачат невидим звезден портал към висшите сфери на съществуване. Редом до пазителите на вселенската хармония.

Групи от медиуми, контактьори и лечители в България, Русия, Китай, Индия и САЩ се подготвят от месеци за явлението. Твърдят, че датата е знаменателна в историята на еволюцията на човека и планетата Земя. У нас посветени хора, наричащи себе си "служители на светлината", също ще обединят сили в уречения ден и час. "Мистерии"-те научиха, че една група въпреки метеорологичните условия ще се качи на Седемте рилски езера за извършването на специален ритуал. Той ще поддържа канала между измеренията отворен максимално дълго време.

"И в момента към Земята вече са изпратени много високи енергии. Ние имаме за задача да ги интегрираме към нашата реалност в предстоящите броени дни", обясни експертът по медитативни и духовни практики Мартина Генкова. Младата столичанка събира българи, осъзнати и с паранормални способности. Те ще се включат в невидимия процес от "оптичния" портал на планетата, който се намира в Рила планина. "От гледна точка на метафизиката датата 11.11.11 е движение от разделението с Висшето Аз към обединяването с него. Или иначе казано - към изцеляване. Много болни хора ще получат втори шанс, ако техните съзнания сa узрели за плодовете на Вселената", убедена е Генкова. По думите й хората ще съберат разпръснатите си аспекти, различните индивидуалности в едно енергийно Цяло, обединено от Любов. Милиони хора ще работят на този ден, вплели съзнания, енергия и визия за една нова Земя, мирна, хармонична, изцелена", разяснява Генкова (виж медитацията за повдигане на съзнанието в карето - б.а.).

Времето изчезва

Контактьори от ранга на Лий Каръл, който преди месец гостува у нас заедно със съществото Крион, казва, че шестте единици от датата дават числото 6. Но тъй като животът в нашия свят е дуален ( добро-зло, студено-топло), то задължително срещу тази цифра се проектира още една огледална. Събрани двете дават именно числото 12 на нашата дванадесетомерна Вселена. Около сакралната дванайсетка се върти човекът от време оно. Толкова са деленията на часовниците ни, годишните месеци в календара, зодиакалните знаци, описващи човека като личност и характер. След една седмица обаче решетката на времето ще се пропука и ще можем да пренапишем историята на Земята. С позитивните си мисли цялото човечество ще е в състояние да препрограмира минало, бъдеще, карма - всичко.

Крион - извънземното, с което Каръл общува, поетично описва датата с клонираните единици като ден на съдбата, в който "златната нишка ще бъде вплетена в Новия килим на Времето на вашата Единна планетарна галактическа съдба. В нощта на 10.11.2011 в централния Слънчев Камелот на галактиката всички души са поканени на бал, в който да направят своя избор за Великия преход на Земята".

Прелюдия към 2012

"11.11.11 е най-важният подготвителен процес преди 2012", коментира Мартина Генкова. Тя е убедена, че работата на всички работници на светлината ще повлияе и ще промени колективното съзнание - към изцеление на личните проблеми, физически, душевни, както и ще затвори раните на планетата и ще я подготви за прехода към триадата - 12.12.2012.

Знаците вече били налице. "Всички ги усещаме и ги виждаме - дори тези, обичайните скептици, които се водят по силата на логиката и разума. Вибрациите на хората и планетата се променят. Все повече започват да се обръщат към себе си, търсят духовен път за развитие, дават сила и проявление на отдавна скритите си и потиснати мечти, стремежи и таланти. Всички сме на прага на огромен енергиен преход и скок в квантовото поле", посочва младата дама.

Според нейната теория предстои да се активират многоизмерните части на ДНК, които все още са в латентно състояние. Ще стане още по-тънък воалът, който ни отделя от другите измерения. "Дори сега на моменти е толкова осезаема границата между световете, че много хора ги усещаме и ги виждаме. А виждането - отваряне на третото око, телепатия, контакт с висши същности от паралелни измерения, ще стане нормално за голяма част от хората. Ще създадем безкрайни възможности за еволюционно развитие на планети, галактики и на цялата Вселена. Ето защо значението и на идващата 2012 година е много, много велико! На 11 ноември предстои да се отключи един от най-важните енергийни портали в процеса на този квантов скок към новата реалност на планетата, за която и маите са ни предупредили", припомня Генкова.

Видението на Слава

Според американците "тройната портална дата" е най-мощната през последните космически еони. Тогава около стратосферата ще се образуват 12 слънчеви диска, които ще предизвикат кристален вихър от скритите атлантски бази на земята. У нас се твърди, че съществуват такива под платото на Мадара, в Рила планина и под Родопите. Те ще излъчват божествена енергия на нулевото поле - чиста и безусловна любов. Под формата на светлинен код тя ще нахлуе от пето към четвърто измерение към нашето трето. Целият процес обаче нямал случаен характер, защото се дирижирал от самият Създател.

Сред кръговете на хората с паранормални способности усилено се говори, че тройната портална дата ще отключи вероятно и новите възможности на ДНК. Това е нейната скрита светлинна структура, която до момента умишлено се криела от определени висши кръгове на нашата планета.

Езотерици коментират още, че именно това събитие ще сбъдне едно от най-феноменалните предсказания на Слава Севрюкова. Приживе самата Ванга признала, че "леля Слава е едно богово ниво" над нея във вселенската йерархия. Севрюкова предрекла редица събития безпогрешно. За далечното бъдеще тя имала видение, че човек ще се откаже от ракетите и ще пътува към далечни галактики само със силата на своето съзнание и ДНК.

Novini.bg
27841 50

Свързани новини

Коментари 50

Добави коментар
Сава

2015.04.02 | 03:01

50
Български футбол
Случаен

2011.11.15 | 01:09

49
Чета коментарите за статията и не мога да разбера защо толкова се дразните от написаното.Като не ви харесва и смятате,че това са глупости и не вярвате,добре.Защо е нужно да обиждате тези които не мислят като вас.Всъщност всичко е много просто и в същото време трудно за изпълнение в този свят-Просто бъдете добри,бъдете хора,бъдете Човеци.Тогава никакви дати -било то 11.11.11 или 12.12.12 няма да имат толкова голямо значение за вас.В нашия материален свят е трудно човек да мисли за духовното си развитие,но нещо трябва да се промени,защото така не може да продължава,не мислите ли?Вижте какво става навсякъде по света,какво става с природата около нас.Харесвам тази статия не защото вярвам в отварянето на тези така наречени портали,а защото кара хората малко да се замислят,за живота си ,за това как общуват по между си ,за това дали са достойни да се нарекат хора или ако искате казано в контекста на статията същества от петата раса на земята каквито представляваме всички ние,аз,вие. Приятна вечер,пожелавам на всички.Не се страхувайте от тези неща,просто бъдете добри.
кирил

2011.11.12 | 09:50

38
датата 11.11.2011 на кого и как е дата, след като по различни календари е различна дата ? За да бъде сакрална дата, тя просто трябва да има реална отправна точка !!! А след като няма точен каледндар...освен онзи на маите :) Само че по техния календар е съвсем друга дата...Та да се чуди човек на разни...идиотизми. А пък тази с високите енергии...що не вземе да погледне България, държава на всеобщо изпростяване, масова чалга култура и масов глас за тази дори политическа култура... Нямат си работа някои, та...то и аз бих се радвал на такъв портал, та направо бих избягал от Земята !!! Че тя простотията се разпространи не само в България, ами май е обхванала 80% от населението на Земята...
Зори

2011.11.15 | 01:09

48
Това че някой не разбира прасешки или маймунски, не значи че животните не говорят помежду си...Значи просто че едни виждат едно , а други друго...Нищо от това не прави някого идиот ...
Минчо

2011.11.12 | 11:11

47
Баш за именния ден :D ше черпим за края на света
Иво

2011.11.02 | 21:55

20
какъв карай на света те гони!? колко сме деградирали само...
007

2011.11.12 | 11:11

46
23 Тогава ако някой ви каже: Ето тук е Христос, или: Тука, не вярвайте; 24 защото ще се появят лъжехристи, и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, така щото да заблудят, ако е възможно, и избраните.
Hades

2011.11.04 | 23:47

29
Вие пък, ако си мислите, че сме единствената форма на живот във Вселената, жестоко се лъжете. Каквото ще става, ще става.

2011.11.12 | 11:11

45
Форма на живот не означава непременно висша форма с разум та какво ще става явно само Вие знаете ама не споделяте

2011.11.12 | 11:11

44
Ne moga da poviarvam,che Bulgarina veche e prost,zadrasten i ne viarva v nishto.Ama v nishto,ne samo v strannite neshta,no dori i v sebe si.Interesuvat vi samo da pushite kato komini,da piete kato tupani,da pishete tapi zlobni komentari i da se prosnete pred televizora da se tapchete s banichki-duhovno ste PALNA NULA.
ghdfg

2011.11.03 | 00:19

24
Леле,леле,леле как не ви омръзна да се занимавате с подобни олигофрений. Всеки божи ден излиза поне по една подобна тъпня.

2011.11.12 | 11:09

43
Не се пише олигофрений, а олигофрении. Тъпня или не, всеки има право да вярва в каквото си иска, но неграмотността и простотията са непростими, пречат на околните, така че се ограмоти, докато е време.
Доктор

2011.11.12 | 11:09

42
Шизофренията е опасна болест.
Анонимчо Анонимния

2011.11.12 | 11:09

41
:) Ще е интересно. Да очакваме вампири, дракони и влъхви .... Остай извънземни, междузвезни войни и разни свръхестествени чудесии. Тия хора остави, че са се побъркали повечето и няма достатъчно психиатри за всички ами и гледат да побъркат и останалата част от хората.

Добави коментар

Водещи новини