Борисов поздрави Сидеров за "майсторлъка", че направил "мъжко"

Булфото
share

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров почерпи днес депутати и журналисти за новородения си син.

Сидеров влезе в стаята на всяка от парламентарните групи плюс кабинета на парламентарната шефка Цецка Цачева и отнесе отбрани напитки, като тотално загърби политическите различия. Черпнята започна от стаята на Патриотите, след което обиколи БСП, ДПС и останалите, съобщава Канал 3.

Двамата с Валери Симеонов загърбиха враждата в името на новия живот. Лидерът на депутатите от ПФ се ръкува с него и пожела на атакиста да му е живо и здраво детето.

Есемес на таткото изпратил и лично премиерът Бойко Борисов, призна Сидеров пред Канал 3. В поздрава Борисов го хвалел за майсторлъка да направи мъжко, разказа Волен.

"Премиерът ми написа поздравителен есемес. Не съм го питал дали да споделям. Но беше нещо за майсторлъка, за майсторството, че е мъжко. Нещо такова беше. Хубаво пожелание, благодарих му. Сега ще почерпя навсякъде без оглед на политическите пристрастия", коментира Сидеров.

Попитан защо детето носи неговото име, призна, че решението било взето заедно с Деница: "Баща ми почина много отдавна. Има поверие да не се кръщава на починал", оправда се Сидеров за избора.

Водещи новини

Още новини