Бившата шефка на правната комисия в парламента Искра Фидосова стана майстор готвач. След като слезе от политическата сцена, нотариуската се е отдала на любимото си занимание - кулинарията, в Монтана.
В обедната си почивка асистира в приготвянето на отбрани ястия, пише "24 часа".
Видимо отслабнала, Фидосова глези колегите юристи с максипорции във ведра атмосфераж в ресторанта на Темида. Сред предпочитаните ястия са бяла чорбица, пълнени пилешки гърди и сьомга на тиган. Рецептите са изпитани, традиционни и с акцент върху италиански специалитети.
Видната юристка гледала предаването “Мастър шеф”, в което се надпреварвали майстори готвачи, и си казала, че може да ги надмине. Някои тънкости за манджите научила от баба си и майка си, други заимствала от пътуванията си зад граница. С малки съвети ѝ помага съпругът ѝ, който е от Сърбия.