Борисов: Догодина хората ще пият кафе в Пловдив, после ще отскачат до Бургас

Интернет
share

Министър-председателят Бойко Борисов заедно с еврокомисаря за регионална политика Йоханес Хаaн присъстваха на официалното откриване на пътен възел „Стара Загора", който е част от ЛОТ 2 на АМ „Тракия".

Те пристигнаха с хеликоптер и от въздуха направиха обстоен оглед на „пътната детелина", която отговаря на всички технологични съвременни изисквания за подобно пътно съоръжение.

Премиерът Бойко Борисов обясни, че програмата на еврокомисаря за регионална политика Йоханес Хаaн е изключителна наситена с обиколки и огледи на подобни съоръжения.

"Ползвам случая, возя го, показваме му, вижда, за да може да плащат по-бързо и да може да строим още повече", коментира Борисов.

Догодина магистрала "Тракия" ще бъде готова до Бургас.
 
„Догодина хората ще си пият кафето в Пловдив, а след това ще отидат да се изкъпят в Бургас”, каза премиерът Бойко Борисов.

Министър-председателят посети Римския стадион в Пловдив, а преди това откри кръстовището на магистрала „Тракия” при Стара Загора.

Борисов каза, че познава добре центъра на Пловдив, където се реновира Римският стадион. Още от студентските му години Борисов е стоял и си е пиел кафето в района.

„Колко много ще се радват хората, че ще ги има тези обекти, ще си пият кафе и ще се обичат”, коментира той.

Водещи новини

Още новини