Журналист: Станишев победи БСП и даде властта под аренда на ДПС

share

Журналисти коментираха в студиото на "Здравей, България” по Нова телевизия актуалните теми в страната като актуализацията на бюджета, КТБ и престрелката между Бареков и Борисов.

"Привърженик съм на това ГЕРБ да не влизат в парламента и да престане да участва в това позорище. Те нямат никаква работа с тези физически лица, защото те не са политици, а назначенци”, заяви журналистът Юлий Москов.

"Правителството никога не е било на БСП, а на Сергей Станишев. Той победи БСП и даде властта под аренда на ДПС, само че не казва каква аренда е получавал”, коментира още Москов. По думите му държавата е на дъното, а ние сме полегнали на него.

"Нека да кажем кой източи парите на КТБ – Сергей Станишев. Най-близкият човек на Цветан Василев е именно той”, допълни Юлий Москов.

"Вижда се, че искат да дадат извънредно на служебното правителство да вземе заем и да си осигури 3 милиарда, с които да спасява една банка”, коментира от своя страна журналистът Иван Бакалов.

"В България много от босовете на мафията произтичат от структурите на МВР. Има едно преливане на престъпност и вече влезе и в политическата власт. Такъв е случаят и с Бойко Борисов, който идва от СИК”, заяви Бакалов.

Водещи новини

Още новини