Майката на Валя: Дъщеря ми е отвлечена

share

Дъщеря ми е отвлечена, намесено е трето лице. Това обяви пред ТВ7 майката на изчезналата 24-годишна медицинска сестра от Бургас Валентина Иванова - Пенка Иванова.

Дала съм показания, ще се разучи и ще се изясни случая, категорична е тя.

Припомняме, момичето изчезна на 15 април, като за последно е била забелязана около казиното в Морската градина на приморския град.

Има версия, че късно вечерта, в която е изчезнала, тя е била потърсена от трето лице, с което е трябвало да се срещне, след което си е хванала такси от дома си в кв. „Лозово“ в посока Морската градина, но не е ясно с кого.

Приятелят й Валентин категорично отрича във връзката им да е имало трети човек. Всички описват Валентин и Валентина като една изключително щастлива двойка.

„За последно се чухме в неделя, разказва лелята на Валя. „Каза, че е добре и че е на разходка с Валентин“, допълва жената.

Според друг близък на бургазлийката обаче полицията не си върши работата, особено покрай празниците.

Приятели и близки на Валя продължават да я търсят на мостика. „Надежда, само това имаме“, допълва семейството й.

Според тях Валентина не е правила други опити за самоубийство, каквито версии се появиха. До последно тя е била спокойна.

Въпреки че от „Морска администрация“ официално не търсят момичето, от „Гранична полиция“ ежедневно обикалят морския бряг.

Валя с приятеля си Валентин

Водещи новини

Още новини