Първанов и Мариана Попова за ръка в "Евксиноград"

Булфото
share
Водещият в бТВ Иво Инджев, който беше махнат от телевизията след като оповести, че държавният глава е получил като подарък апартамент от бизнесмена Петър Манджуков, продължава с разкритията си за връзката между президента и певицата.

“Не искам да се ровя в личното бельо на президента, но Мариана Попова, за която се появиха две публикации с много подробности по въпроса за връзка между двамата, после е била сплашвана в ДАНС. Петима агенти са отишли да я предупредят да престане да се хвали и даде серия от интервюта, в които да отрече връзката си с Първанов",  заявява в интервю за “България днес” журналистът Иво Инджев.

“Виждали са Попова и Първанов заедно в резиденция “Евксиноград”. Той е водил под ръка по алеите”, разказва журналистът. Днес уволненият Иво Инджев е категоричен, че е благодарен на държавния глава, “защото е свободен човек”.

“Ако бях на заплата още в бТВ сигурно щях да чета “написаните” отгоре въпроси. В тая телевизия не ми дадоха думата дори да се “оправдая”, просто ме нападнаха ден и половина след предаването. Първанов предлагаше лицензи. Обясняваха ми, че трябва да внимавам с президента, защото от него зависи лицензът на телевизията. По закон държавният глава не разполага с правомощия, но разполага с огромна власт по линия на информация, влияние, което е изградил през тези години”, категоричен е Инджев.

Водещи новини

Още новини