Уволнен директор на училище: Не съм острие на ГЕРБ

share

Ахмед Башев лъже откровено за мен, никога не съм бил кандидат за кмет на село Дъбница, нито пък съм станал директор след уволнението на предишния титуляр. Това каза в студиото на Нова телевизия Асим Адемов, уволнен директор на училище и активист на ГЕРБ. Повод за изказването са думите на депутата Ахмед Башев в предишно издание на предаването „Всяка неделя" по Нова тв.

Осигурил съм 250 000 лева инвестиции в училището, в системата съм от 23 години и сега за няколкостотин лева ме отстраняват, продължи Адемов. По повод на думите на депутата Ахмед Башев за него, Адемов категорично отхвърля обвиненията и смята да съди инспектората за тази заповед за уволнение. Не съм острие на ГЕРБ, а на истината, точно това не може да приеме ДПС, смята той.

В община Гърмен има и други уволнени, не съм само аз, продължи разказа си Адемов. Той нарече отстраняването си „тенденциозно с цел сплашване". Според него, хората не споделят отношението на лидери от ДПС и тяхната политика. Хора като Башев вършат безобразия, защото искат да налагат волята си на хората, твърди бившият директор.

В нашия регион БСП са се обезличили напълно, защото са се поставили в услуга на ДПС, твърди Адемов. Той посочи, че не е необходимо да се приема закон за пропагандиране на турски език, защото в района хората си говорят без да питат никого на този език.

Водещи новини

Още новини