Яне Янев: Ахмед Башев е цар Киро на Родопите

  • 20 януари 2012 13:43

  • 1737
  • 2
Яне Янев: Ахмед Башев е цар Киро на Родопите
©

Пиринският депутат и лидер на "Ред, законност и справедливост" Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, призова ДАНС и прокуратурата в Благоевград да разследват спешно действията на гърменския кмет Ахмед Башев, който продължава да упражнява икономически, религиозен и политически диктат в Западни Родопи.

В село Рибново специално са командировани експерти от Инспектората на образователното министерство и от отдел "Закрила на детето", които проверяват сигнали за тотален тормоз над децата от местното училище, заставяни от хора на Ахмед Башев и местния мюфтия да не посещават учебни занятия. Всички тези действия са насочени срещу новоназначения директор на училището Манчо Джуркин, заяви депутатът Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

"За насаждането на радикален ислямизъм в община Гърмен алармирах още преди две години, но компетентните институции продължават да проявяват пренебрежение и некомпетентност към проблема. Радикализацията придобива нови форми на агресия. Децата се използват за политически поръчки на Башев и неговите сподвижници в района срещу училищния директор Джуркин", коментира Янев.

"Това, което Ахмед Башев прави, се квалифицира по Наказателния кодекс като расова, етническа и религиозна омраза спрямо децата. Той е като цар Киро в Родопите. Феодализирал е всичко - политика, религия и окономика. Купи последните избори с пари и диктат, сега бърка в най-деликатната рана - българското образование. Не е изключено скоро в Рибново да се стигне до палежи, побоища и кръвопролитие, а не са изключени и други крайни мерки на фанатиците около Башев и районния мюфтия", прогнозира депутатът Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

"Още днес се срещам с окръжния прокурор в Благоевград Елка Атанасова, за да се получа информация на каква фаза са образувани вече срещу гърменския кмет Башев дъсодебни производства. Ще поискам спешно среща и с главния прокурор Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев по казуса "Рибново". Призовавам депутатите от ГЕРБ от Благоевградски регион също да вземат отношение. Специално народният избраник Веселин Давидов, който като чистокръвен помак от този район, е крайно време да осъществи приемна в Рибново" призова Янев.

"Башев саботира директора на училището Манчо Джуркин, ката както стана с мен преди пет години.Той цели да назначи своя сват Аки Нуз на мястото на Джуркин. В училището вече работи цялата рода на Башев - балдъза, братовчед и племенница", каза на пресконференция Недим Таламанов - бивш учител в Рибново.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1737 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
HATE

2014.02.10 | 09:58

2
Принципно него харесвам много Яне, НО ако е прав с това което казва съм твърдо зад него! Неискам някои ден като имам деца, имената на директорите им от училище да са "Аки Нуз" или подобни. Вън турците от БЪЛГАРИЯ !!!!!!!
ЛУСТРАЦИЯ! ЛУСТРАЦИЯ! ЛУСТРАЦИЯ!

2014.02.10 | 09:58

1
Държавна сигурност са палачи на народа!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини