Криско: Не съм трошил хотел, счупих само един прозорец

Булфото
share

Славата ме научи да внимавам как се държа. В момента, в който разбрах, че имам влияние над младите, започнах да се съобразявам какво правя.

Това заяви в предаването "Тази събота" по БТВ рапърът Криско. Той коментира информациите, че в новогодишната нощ е изпочупил хотелска стая в Горна Оряховица и е бил арестуван. Случаят е силно преувеличен от жълтите медии. Аз ги наричам кафяви. Един сайт разпространи тази глупост. Първо, когато отидохме в хотела, беше толкова студено, колкото беше и навън. Кметът ни се извини, че сме настанени в този хотел. После искахме една допълнителна стая, тъй като се присъединиха и още хора. Пак имаше скандали, въпреки, че си заплатихме за допълнителната стая. Не е имало разрушени стени и счупени телевизори, счупих само един прозорец, който заплатих. Не съм бил арестуван. С полицаите отидохме до районното управление и там си платих 400 лева за прозореца, обясни певецът.

Криско сподели, че концертът на Нова година е минал повече от добре, хората много са се радвали на изпълненията му и са пели песните му заедно с него. Няма нищо вярно в писанията, че е имало недоволни хора. Прекарахме си страхотно. В Горна Оряховица винаги стават страхотни партита, каза още той. На упреците, че е бил пиян, Криско отговори, че е съвсем нормално на първи януари да е употребил алкохол. Не виждам нищо лошо в това. Нормално е. 1 януари, концерт, Нова година, парти, почерпили сме се. Не съм употребявал нищо друго освен алкохол. Аз по принцип не взимам други медикаменти, разкри Криско.

Водещи новини

Още новини