"Труп" оживя край Асеновград (снимка)

share

В района на Асеновград една от ловните дружинки от града попаднала на неподвижно тяло на жена в гората, съобщи "Марица". Ловците алармирали веднага полицията, а междувременно се опитвали да окажат първа помощ. Никакви признаци на живот не се забелязвали, вероятно затова и последвалият анонс за обработване на местопроизшествието бил, че става дума за намерен женски труп.

Шефът на ловното дружество д-р Георги Хаджиламбрев, коментира: "Обади ми се лично полицейският началник Запрян Стоянов и ми каза, че в гората е намерен труп, вероятно да сме на разположение ловците за съдействие на място. Със същата новина след това ми се обадиха и от пожарната, но когато идва линейка да отнесе трупа, се оказва, че жената е жива, но е била пред измръзване".

Жената е откарана до МБАЛ-Асеновград, след преглед се установява, че няма фатални измръзвания, но лошият край най- вероятно е предстоял, ако не е била забелязана вчера от ловците. Съществуват няколко версии за самоличността на жената, открита в участъка над мулдавския манастир. Според една от тях тя е овчарка, носела си ракия за сгряване и така е заспала. Според други, тя отивала към обителта, но загубила пътя и така замръкнала. Ловната дружинка е доволна, че е помогнала за спасяването на жената и ловците са станали свидетели на истинско коледно чудо.

Снимка : "Марица"

Водещи новини

Още новини