Легия Антимафия: Частното ГДБОП продължава да действа (видео)

share

ГЕРБ не трябва да коментират митниците в следващите 10 години. Новият бюджет копира актуализирания за тази година, едно към едно.

Това каза в ефира на TV7 Григор Здравков от Легия Антимафия. От началото на годината Агенция "Митници" не е успяла да хване и четири камиона с контрабандни цигари независимо, че се смениха трима шефове. Имаше доста странни назначения в митниците. Бяха назначавани хора, които нямат работен ден там. Каналите за контрабанда продължават да действат. През последната година са заловени най-малко контрабанди цигари. Единственият изход е твърда ръка, а аз не виждам такова нещо. Контрабандните канали продължават да работят за бившите управляващи. Новите шефове в агенцията е крайно време да си подберат и назначат екипите, обясни Здравков.

Проблемът при Ваньо Танов е, че като шеф на ГДБОП твърдеше, че няма един почтен митничар, а когато стана шеф на митниците твърдеше, че няма един честен бопаджия, продължи лидерът на Легия Антимафия. Изказванията на Кольо Парамов са доста странни. Той не може да си измисли сам такива полицейщини. Милиционерите от ГЕРБ са съчинили тези теории. Ако Парамов извади едно доказателство, лично аз ще го поздравя. Бившите управляващи вече са извадили големите машини за мятане на мръсотии и се готвят за предизборната битка за европарламента, категоричен беше Здравков. Частното ГДБОП продължава да действа. Последните пътувания на Цветан Цветанов бяха свързани точно с това. Да се очернят политици, които подкрепят настоящето правителство. Аз даже съм му сърдит малко на г-н Цветанов, защото за мен не говорил нищо, завърши Здравков.

Водещи новини

Още новини